+ Wat we doen

 

.

+ Advies bij het
huren van een pand

De keuze voor een pand is ingrijpend. Het kan dan prettig zijn om ons mee te laten denken. Bijvoorbeeld bij het bepalen van het benodigde oppervlak of bij het beoordelen van een mogelijk pand of huurcontract.
Wij hebben een ruime ervaring en kijken waarschijnlijk anders naar een pand dan u dat zelf doet. Is het pand goed in te delen naar uw wensen? Wat mag u verwachten van de klimaatinstallaties? En hoe goed of slecht is het geregeld met de akoestiek? Het zijn zo wat vragen waar wij graag over meedenken.

+ Ontwerpen

Als een pand is gehuurd of gekocht, dan moet het ook nog worden ingericht. Wij kunnen daarvoor het ontwerp verzorgen. In het voortraject maken we vaak een schetsontwerp of "testfit" om te kijken hoe uw organisatie in het pand zal passen. Vanuit dat ontwerp werken we de plattegrond verder uit en bepalen we het sfeerbeeld van het nieuwe kantoor.
Daarna volgt het technisch tekenwerk. Neem bijvoorbeeld een pantry. De plattegrond geeft aan op welke plaats die moet komen, het sfeerbeeld bepaald de vormgeving en de technische tekeningen geven aan de elektricien, loodgieter, meubelmaker en tegelzetter de informatie die zij nodig hebben om die pantry ook werkelijk te kunnen maken.

+ Begroten

De logische vraag die volgt op een ontwerp is wat of het (ongeveer) gaat kosten. Een goed inzicht in de benodigde investeringen, nog voordat er zaken in gang worden gezet, voorkomt onaangename verrassingen tijdens de realisatie.
Op basis van het ontwerp kunnen we een begroting maken van de benodigde investeringen. Het is immers een stuk makkelijker om een ontwerp aan te passen dan om halverwege de bouw bezuinigingen door te moeten voeren.  
 
 
 

+ Realiseren

We verzorgen niet alleen de dienstverlening rondom een project, we voeren het ook graag en zo volledig mogelijk voor u uit. We zorgen voor de offertes, regelen de werkvoorbereiding, zetten de opdrachten in gang en regelen de begeleiding en bewaking op locatie. En dat doen we voor het gehele interieur, inclusief zaken als installaties en/of bouwkundige aanpassingen. Zo nemen we u veel tijd, vragen en zorgen uit handen