+ Over ons

Brains + Bricks kantoorprojecten is een fullservice projectbureau op het gebied van huisvesting en inrichting.

In 1999 begonnen we onder de naam “Offace” met het adviseren over huisvesting en het ontwerpen van interieurs. Daarnaast verzorgden we het projectmanagement van projecten op het gebied van inrichting en huisvesting.

In 2010 veranderden we onze naam naar “Brains + Bricks kantoorprojecten” en vandaag de dag zijn we meer en meer een full-service partner op het gebied van huisvestingsprojecten. We adviseren, ontwerpen, begroten, verzorgen de werkvoorbereiding en bewaken de voortgang tijdens een verbouwing. Daarbij treden we vaak op als leverancier cq. risico-dragende aannemer. 

Part of our members are part f the great writing team from https://typemyessays.com/essay-writing-services They can help you with any types pf content writing, research papers and essays. Be certain that everything written by our colleagues has high-quality.


Onze klanten zijn over het algemeen kleinere tot middelgrote organisaties. Zij vinden het prettig om met één partij te werken, waarop zij kunnen vertrouwen en die over alle benodigde kennis en ervaring beschikt om een verbouwing en/of verhuizing zorgeloos over te nemen.

Ons team is een mix van creatieve geesten, organisatorische talenten en praktische denkers. We stellen ze graag aan u voor:

+ Nico

Eigenaar en ontwerper
Met een brede kennis, een ruime ervaring en een creatieve geest is Nico vooral ontwerper en probleemoplosser.

+ Dingenus

Mede-eigenaar, projectmanager en werkvoorbereider
Praat je over “je zaakjes op orde hebben”, dan praat je over Dingenus. Hij zorgt er voor dat er aan alle details wordt gedacht en dat de planning wordt gehaald. Daarbij wordt hij geholpen door een ruime ervaring als productieleider, calculator en projectmanager in de interieurbouw.

+ Badir

Interieurarchitect en vormgever
Als interieurarchitect en vormgever werkt Badir voor zichzelf, maar is af en toe een vaste “collega” voor het uitwerken van ontwerpen, 3D tekeningen en andere presentaties.

+ Eric

Bouwkundig ontwerper en adviseur
Eric is bouwkundig ontwerper en adviseur, een specifiek vakgebied dat een enkele keer voor ons aan de orde is en waarvoor we hem dan graag inschakelen. Eric is snel, vakkundig en weet de weg in de wereld van vergunningen en bouwaanvragen. Hij is ook gek op windsurfen. Als het hard waait is het moeilijk om hem voor een spoedklus te strikken.

+ Marcel

Grafisch ontwerper
Als Grafisch ontwerper is Marcel niet alleen verantwoordelijk voor het ontwerpen van onze website. We maken ook graag gebruik van zijn kennis en creativiteit bij onze projecten. Steeds vaker combineren we het interieur met grafische vormgeving, zowel in tekst als in afbeeldingen. En met een creatieve ervaring bij diverse reclamebureaus weet hij keer op keer de juiste toon te raken.