+ Over ons

Brains + Bricks kantoorprojecten is een fullservice projectbureau op het gebied van huisvesting en inrichting.

In 1999 begonnen we onder de naam “Offace” met het adviseren over huisvesting en het ontwerpen van interieurs. Daarnaast verzorgden we het projectmanagement van projecten op het gebied van inrichting en huisvesting.

In 2010 veranderden we onze naam naar “Brains + Bricks kantoorprojecten” en vandaag de dag zijn we meer en meer een full-service partner op het gebied van huisvestingsprojecten. We adviseren, ontwerpen, begroten, verzorgen de werkvoorbereiding en bewaken de voortgang tijdens een verbouwing. Daarbij treden we vaak op als leverancier cq. risico-dragende aannemer. 

Part of our members are part f the great writing team from https://typemyessays.com/essay-writing-services They can help you with any types pf content writing, research papers and essays. Be certain that everything written by our colleagues has high-quality.Onze klanten zijn over het algemeen kleinere tot middelgrote organisaties. Zij vinden het prettig om met één partij te werken, waarop zij kunnen vertrouwen en die over alle benodigde kennis en ervaring beschikt om een verbouwing en/of verhuizing zorgeloos over te nemen.

Ons team is een mix van creatieve geesten, organisatorische talenten en praktische denkers. We stellen ze graag aan u voor:

+ Nico

Eigenaar en ontwerper
Houdt zich eigenlijk al zijn hele werkzame leven bezig met de inrichting van kantoren en bouwde in die jaren een brede -en vooral praktische- kennis rondom het aanhuren en inrichten van kantoren. Nico is de generalist van het voortraject en het ontwerp. Hij weet waar je op moet letten bij het huren van een pand, kent de voor- en nadelen van diverse kantoorconcepten, vertaald klantwensen naar een ontwerp en bedenkt creatieve oplossingen voor praktische problemen. Nico is samen met Dingenus de eigenaar van Brains + Bricks.

+ Dingenus

Eigenaar, projectmanager en werkvoorbereider
Praat je over “je zaakjes op orde hebben”, dan praat je over Dingenus. Met een indrukwekkend geheugen voor details zorgt hij voor calculaties, regelt hij de werkvoorbereiding, ontwerpt hij technische tekeningen, bewaakt hij budgetten en zorgt hij ervoor de planning wordt gehaald. Daarbij wordt hij geholpen door een ruime ervaring als productieleider, calculator en projectmanager in de interieurbouw. En u raadt het. Dingenus is samen met Nico, de eigenaar van Brains + Bricks

+ Eric

Bouwkundig ontwerper en adviseur
Eric is bouwkundig ontwerper en adviseur, een specifiek vakgebied dat een enkele keer voor ons aan de orde is en waarvoor we hem dan graag inschakelen. Eric is snel, vakkundig en weet de weg in de wereld van vergunningen en bouwaanvragen.

+ Een breed netwerk van leveranciers

De realisatie van een project vraagt al snel om een flink aantal leveranciers. Die zijn niet altijd gemakkelijk te vinden, vooral wanneer een project onder tijdsdruk staat. Gelukkig beschikken we over een netwerk van leveranciers waarmee we vaak al jaren samenwerken. Het zijn meestal wat kleinere, flexibele bedrijven. Ze zijn betrouwbaar, verstaan hun vak, zijn net zo gedreven als wij en gewend om met elkaar “de klus te klaren”. We zijn daarom best trots op ze.