+ Kennisbank

Geluid & akoestiek

Verminderen van geluidshinder op kantoor

Luid bellende collega’s. Een overleg in de kamer naast je, dat je letterlijk kan volgen. Lees in dit Blog over geluidsoverlast op kantoor, de oorzaken en wat je eraan kan doen.

Lees blog

Huren van een kantoor

Passen we in het nieuwe kantoor ?

Verhuizen is kostbaar en ingrijpend. Dan wil je vooraf weten of je organisatie in het beoogde kantoor gaat passen en met welke investeringen je rekening moet houden. Een indelingsstudie kan dan helpen.

Lees blog
BTW en BTW compensatie bij het huren van een kantoor

Wanneer betaald u BTW over de huur van een kantoor en wat is BTW compensatie? Hieronder een uitleg over de regels rondom BTW bij het huren van een kantoor.

Lees blog

Hybride kantoor

Hybride werken en de kameel

“Hybride werken, het zal wel” zullen velen denken. “En wat heeft dat nu te maken met een kameel?” Wel, die kameel is een metafoor voor kantoren die niet kleiner kunnen, omdat zij op dinsdag en donderdag nog steeds druk bezet zijn. Of kan dat wel? Meer hierover verderop in ons blog.

Lees blog
Inrichten van een kamer voor video bellen.

Praktische tips over verlichting, geluid, vormgeving, meubels en meer bij een kamer voor videobellen. Inclusief een lijstje met handige producten

Lees blog

Kosten verbouwen & inrichten

Kengetallen kosten kantoorinrichting

“Wat kost de inrichting van een kantoor”?
Die vraag wordt ons regelmatig gesteld.
Natuurlijk is er geen direct antwoord. In het ene kantoor moet immers meer gebeuren dan in het andere en ook het afwerkingsniveau is voor elk kantoor anders. Per geval kunnen de kosten van een kantoor dus flink verschillen.

Lees blog
8 tips bij het begroten van een kantoorverbouwing

Wat kost de verbouwing of inrichting van een kantoor? De volgende tips kunnen helpen bij het berekenen van de benodigde investeringen.

Lees blog

Veiligheid

Hoe maak je een 1,5 meter kantoor?

We overlegden met opdrachtgevers, deden onderzoek en kwamen daarmee op 5 groepen van aandachtspunten en een gratis informatiepakket.

Lees blog