+ Blog

Het belangrijkste nieuws over projectmanagement -ontwikkeling, en -realisatie speciaal door ons voor u geselecteerd.
01-12-2017
Brains + Bricks breidt uit

De 20-jarige Michelle van der Borgh is voortvarend bezig. Vorig jaar rondde ze haar studie Ruimtelijke vormgeving, Presentatie en Communicatie af en inmiddels studeert ze aan de Jan des Bouvrie Academie. En dat niet alleen: Ze werd onlangs ook nog eens met open armen ontvangen als interieurontwerper bij Brains + Bricks!

Lees blog
01-12-2017
Turn Key kantoor voor De Tussenvoorziening

Een deel van het oude meubilair mocht mee en de verhuizing organiseerde de klant zelf, maar verder verzorgde Brains + Bricks in de afgelopen maanden het volledige ontwerp én de Turn-Key realisatie van het nieuwe centraal kantoor. Bart Schenk, Hoofd Vastgoed & Services van De Tussenvoorziening, deelt zijn ervaringen.

Lees blog
30-01-2017
Branding van interieurs

Een interieur kan een belangrijke bijdrage leveren aan de uitstraling van uw organisatie. Lees hier de “tips & tricks”.

Lees blog
02-11-2016
Trends kantoorinrichting 2016 Orgatec

Afgelopen week gaf de Orgatec in Keulen weer een overzicht van ontwikkelingen in de kantoorinrichting. Een overzicht van de trends zoals wij die zagen.

Lees blog
07-09-2016
8 tips bij het begroten van een kantoorverbouwing

Wat kost de verbouwing of inrichting van een kantoor? De volgende tips kunnen helpen bij het berekenen van de benodigde investeringen. Het is niet eenvoudig om te begroten wat of de verbouwing van het kantoor gaat kosten. Een goede begroting blijft een vak apart. Toch zijn er wat “gouden regels” die u kunt gebruiken als […]

Lees blog
10-08-2016
Een open kantoor. Wat managers onderschatten

Recent onderzoek toont aan dat managers soms te makkelijk denken over de invloed van een open kantoor, zoals bij “Het Nieuwe Werken”.

Lees blog